VARONIS

Meer weten over Varonis

VARONIS

Varonis is een pionier op het gebied van gegevensbeveiliging en -analyse en voert een andere strijd dan conventionele cyberbeveiligingsbedrijven. Varonis richt zich op het beschermen van bedrijfsgegevens: gevoelige bestanden en e-mails; vertrouwelijke klant-, patiënt- en werknemersgegevens; financiële gegevens; strategische en product-plannen; en andere intellectueel eigendommen.

Het Varonis Data Security Platform detecteert cyberbedreigingen van zowel interne als externe actoren door gegevens, accountactiviteit en gebruikersgedrag te analyseren; voorkomt en beperkt rampen door gevoelige en verouderde gegevens te vergrendelen; en onderhoudt efficiënt een veilige staat met automatisering. 

Varonis richtt zich op aanvullende belangrijke use cases, waaronder gegevensbescherming, gegevensbeheer, Zero Trust, compliance, gegevensprivacy, classificatie en detectie en reactie van bedreigingen. Varonis is in 2005 van start gegaan en heeft klanten van toonaangevende bedrijven in de financiële dienstverlening, de openbare sector, de gezondheidszorg, de industrie, verzekeringen, energie en nutsbedrijven, technologie, consumenten en detailhandel, media en entertainment en onderwijs.

Naast software biedt Varonis gratis ondersteuning voor incidentrespons en driemaandelijkse bedrijfsbeoordelingen om succes bij te houden. Varonis-klanten zien meestal: 

 

 

Varonis logo

%

ROI in de eerste 3 jaar

%

vermindering van de aanvallen

%

snellere beveiligingsonderzoeken