ODIX

Odix

Odix’s CDR-Technologie: Een Diepgaande Verdedigingslinie

Odix’s CDR-technologie gaat verder dan traditionele beveiligingsmethoden. Het voert een grondige analyse uit van bestanden, identificeert en elimineert schadelijke elementen, en herstructureert het bestand zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Of het nu gaat om documenten, afbeeldingen, video’s of andere bestandsformaten, Odix’s benadering garandeert een veilige gegevensuitwisseling, ongeacht de complexiteit van de bedreigingen.

Kiosk-oplossing: Bescherming in Fysieke Omgevingen

Odix’s Kiosk-oplossing voegt een extra laag van bescherming toe, vooral cruciaal in omgevingen waar fysieke toegang tot apparaten een risico vormt. Deze innovatieve benadering scant bestanden proactief op schadelijke inhoud op draagbare opslagapparaten, zoals USB-sticks en externe harde schijven, nog voordat ze worden geopend. Hiermee biedt het een proactieve verdediging tegen dreigingen die mogelijk via fysieke media worden ge├»ntroduceerd.

Synergie met Microsoft-suite: Een Complete Beveiligingsstrategie

In samenwerking met de uitgebreide Microsoft-suite integreert Odix naadloos in de digitale werkstroom. Of het nu gaat om Microsoft Office-documenten, e-mails via Outlook, of andere bestandsformaten binnen de suite, Odix biedt een adaptieve bescherming tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen. Deze synergie versterkt de digitale verdediging van organisaties, waardoor ze met vertrouwen kunnen opereren in het steeds complexere cyberrisico landschap.

BodyGuard.io

%

van malicious emails zat malware in de attachment (PDF)

%

van aanvallen niet herkend door door signature based oplossingen

%

van datalekken wordt veroorzaakt door menselijke fouten