Rushfiles

 

Rushfiles

Krijg uw volledig data-eigendom en governance terug met RushFiles On-premise of lokale cloudservice. Beste alternatief voor in-house file-servers.

RushFiles SaaS- en On-premise cloudoplossingen zijn ontwikkeld om naadloos te integreren in uw digitale omgeving en uw digitale transformatie te vergemakkelijken. Met onze kosteneffectieve en veilige oplossingen is RushFiles gepositioneerd om het opslaan en delen van bestanden, flexibele werkmethoden en efficiënte samenwerking te vergemakkelijken.

SaaS
Voorkom de complexiteit van het beheren en betalen voor de infrastructuur van gegevensopslag. Profiteer optimaal van de flexibiliteit, flexibiliteit en beveiliging op bedrijfsniveau die RushFiles SaaS-oplossingen kan bieden. Schaal moeiteloos op en af en betaal naar gebruik, terwijl uw teams documenten kunnen openen, bewerken en delen en samenwerken. Krijg controle over uw gegevens met realtime updates, volledige zichtbaarheid en uitgebreide beheerderscontroles.

Lokaal (On-Prem)
Beheer gevoelige gegevens op uw eigen servers met RushFiles on-premise oplossing. Voldoe aan uw compliancy met behulp van Rushfiles betrouwbare en veilige Content Collaboration Platform. Behoud de volledige controle over uw gebruikers en gegevens en verhoog de opslag indien nodig.  

acronis infraestructure

%

van de collaboration omzet komt van het MKB

%

10% van het MKB budget wordt gebruikt voor data restore en recovery

%

groeit deze markt tot 2026