K7 Security

K7 Security

K7 Security is een cybersecurityprovider met bijna 30 jaar ervaring in het beschermen van apparaten en gegevens tegen cyberdreigingen.

K7 Security is lid van prestigieuze internationale cyberbeveiligingsinstanties zoals de Cyber Threat Alliance en beschermt meer dan 25 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en is de voorkeurspartner van organisaties in beveiligingsgevoelige industrieën.

De internationaal bekroonde scanengine van K7 is ontworpen voor efficiëntie + effectiviteit en heeft bewezen eindpunten te beschermen zonder de prestaties van het apparaat of het netwerk te beïnvloeden. De nadruk van het ontwerp op eenvoud zorgt ervoor dat de Endpoint Security-oplossing eenvoudig te installeren, implementeren, configureren en beheren is, waardoor de IT-workload wordt verminderd.

K7 Security wint herhaaldelijk en consequent prijzen van AV-Comparatives (Oostenrijk), AV-TEST (Duitsland) en Virus Bulletin (VK) voor de effectiviteit en efficiëntie van hun cyberbeveiligingsproducten en -oplossingen.

Waarom kiezen voor K7 Endpoint Security?

  • AI-verbeterde bescherming tegen virussen, ransomware, phishing, hackers en zero-day-aanvallen
  • Op de 1e plaats van alle belangrijke internationale cyberbeveiligingsproducten in de AV-Comparatives-prestatietest
  • Ondersteunt on-premises en cloud-implementatiemodellen
acronis infraestructure

miljoen gebruikers wereldwijd

landen vertegenwoordigd

certificeringen